Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

estevalmennusta ja koulukisat

Perjantaina päästiin taas käväsemään estevalkassa.Tätä ennen meillä oli noin kuukauden? paussi, mutta nyt jos päästäisiin useammin jonkun valvovan silmän alle, että saatais kehitystä aikaseks! Nyt kun juoksija ponitkin on vähemmällä niin on aikaa panostaa Nakkeen enemmän.
Nakke oli valmennuksessa aika hidas ja löysä, johtunee varmaankin edellispäivän kunnon koulutreenistä ja kuuleman mukaan se oli vetänyt johdolla koko lauman kanssa rodeota tarhassa koko päivän.. Ei ihme ettei jalka noussut enää illalla! :D Sininen pysty tuotti ongelmia ja sille tulikin vähän hassuja hyppyjä, mutta kuitenkin ihan hyviäkin pätkiä mahtui mukaan. Pikku hiljaa meillä alkaa yhteistyö sujua vaan paremmin nyt kun on oppinut jo vähän tuntemaan miten Nakke missäkin tilanteessa reakoi. Hiljaa hyvä tulee ;)



muutama videolta leikattu kuva!



Näkella on vähän omanlaatuinen hyppytyyli :D
ihan kuin alla olisi isompikin okseri..
ja minä vaikeuksissa... 8)





Sunnuntaina vuorossa oli Kouvolan Ratsastajien järjestämät seurakoulukilpailut. Ilmoittaudun aikuisohjelmaan ja HeA:han, mutta heA siirrettiin viimeisestä ratsastettavasta luokasta ensimmäiseksi ja alkoi jo yhdeksältä, kun taas aikuisohjelma alkoi vasta 17.45. Voitte ehkä arvata etten jäänyt odottelemaan moneksi tunniksi, että saisin ensin startata vaikeammassa luokassa ja sitten osallistua vielä helpompaan. Peruin heA:n ja mentiin sitten illalla suorittamaan aikuisohjelma. Verryttely oli ryhmissä maneesissa, mutta kerettiin hyvin käydä perusjuttuja läpi. Nakken keskittyminen vaan oli välillä jossain aivan muualla, ja verryttelyssä olleet kimot kaverit oli tosi jänniä. Radalla Nakke oli ihan hyvä. Siirtymiset oli vähän ongelmallisia, koska en muistanut keskittyä niihin ja sieltä se taas tuli, se perus kiireellinen laukan nosto. Se on se 'must do' ilmeisesti. Ens kerralla keskityn vaikka vaan siihen, etten tee taas samaa virhettä! Nyt pitäis vaan päästä kouluratsastuksessakin jonkun valvovan silmän alle paljon useammin ja kunnolla valmentautumaan! Onneksi Nancy Walker tulee taas joulukuun alussa, niistä on ollut meillä tosi paljon hyötyä!
Tulokseksi tuli 68,400% ja tällä irtosi luokkan voitto!






2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teidänkin kuulumisia ! :) Miten Kaitsu muuten voi?

    http://thinkless-livemore.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kaitsu voi hyvin ! :) virtaa ja mahaa riittää ;)

    VastaaPoista