Sivut

perjantai 1. marraskuuta 2013

Kesä 2013 tiivistettynä!

Ajattelin tarinoida tähän lyhyesti osasta viimekesän kisareissuista näin alkuun, niin pääsette vähän paremmin perille missä vaiheessa ollaan menossa! Nakke tuli siis meille vasta alku kesästä 5.5.2013. Kovin paljon ei keritty kisailemaa, mutta se on kyllä toisaalta hyvä vaan, sillä pikkuhiljaa olen alkanut päästä paremmin kiinni siihen mitä siellä selässä pitäisi touhuta.
Kesäkuussa käytiin ahkerammin valmennuksissa, mutta heinäkuu otettiin aika lunkisti.


Ensimmäiset kisat hypättiin Nastolan seurakisoissa. Käytiin vaan lähinnä tsekkaamassa miten Nakke kisapaikalla käyttäytyy eikä ollut kyllä mitään ongelmia! Käytiin myöhemmin kesällä vielä uudestaan hakemassa kokemusta täältä.



Pari kertaa pyörähdettiin myös Riihimäellä seuratason hyppelöissä 80&90cm.








verryttelyä riihimäellä

Yhtään alue-este starttia ei saatu tältä kesältä vielä alle, mutta ensi vuonna olisi tarkoitus siirtyä ainakin aluekenttien puolelle. Tänä vuonna kaikki aluekisat sattuivat juuri samalle päivälle jonkun hyvän ravipäivän kanssa, niimpä valittiin aina ne seuraavan vkl:n seurapippalot ja suunnattiin raveihin.


Ensimmäisissä koulukisoissa startattiin seura HeC kokeilu mielessä. Kisat järjestettiin vielä pikku tallilla jossain ihan syrjässä, joten pahempia paineita ei ainakaan ollut! No ompa sekin nyt ainakin koettu!

Tämän jälkeen jatkettiin lähitallille HeB, mikä meni ihan hyvällä 64%:lla läpi.


Kerettiin käydä vielä Lahdessa samainen HeB aluestarttina. Täällä ei sitten mennytkään niin hyvin. Oltiin ihan liian aikaisin paikalla ja verryttelin ihan liikaa. Nakke kerkesi väsähtää ihan tyystin ja paras terä jäikin sinne verryttelyyn. Rata oli ihan hyvä ja mitään rikkeitä ei tullut, mutta semmoista tasaista jumputusta se oli alusta loppuun.. Ei mitään tajunnan räjäyttävää :D Tuloksena 60%.


Ensimmäisiä kisoja missä käytiin! Nakke riihimäelle 29.6. 

3 kommenttia:

  1. Hei ompas kiva että sulla ja Nakella on blogi, liityin lukijaks :) Terkkuja ja rapsutuksia Nakelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan monta kertaa mun on pitäny laittaa teille päin kuulumisia meiltä, mutta ainavaan on jäänyt! Mutta Nakke on ollu kyllä ihan super ja ei oo kyllä kaduttanu hetkeäkään sen hommaaminen, se on vaa nii lepposa :') se tuli tosi hyvin toimeen tarhakaverien kanssa heti alkuun ja otti heti pomon paikan, haha ;) ja kengityskin on sujunut tosi hienosti! ekalla kerralla rauhotettiin tosi pienellä määrällä ja nakke käyttäyty niin hyvin että seuraavat kerrat ollaankin saatu laitettua ilman mitään! Kisoihinkin on niin mukava lähtä kun nakke ottaa niin rennosti aina.. :D
      välitän rapsutukset perille!

      Poista
    2. Voi miten kiva kuulla! Nakke on kyllä kunnon söpöliini :) Tsemit teille myös jatkoon!

      Poista