Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

mitä tuo tullessaan alkuvuosi 2014?

Uusi vuosi vaihtui ja samalla saatiin käyntiin meidän ensimmäinen yhteinen kokonainen kausi! Nakkehan siis saapui piristämään mun päiviä vähän yli puoli vuotta sitten. Paljon ollaan jo keritty puuhailemaan ja toivotaan että tästä vuodesta tulee hyvä!
Ollaan nyt päästy valmentautumaan esteillä säännöllisesti, mutta kouluvalmennus on meidän kohdalla ollut loppuvuodesta ihan olematonta. Pakko myöntää, että viimeksi käytiin valvovan silmän alla kouluilemassa lokakuun lopussa! huh, onpa aika kulunut nopeasti! Joulukuussa meillä piti kyllä olla valmennus, mutta se peruuntui.. Tähän ongelmaan on kyllä tälle vuodelle tulossa muutos! Lähdetäänkin heti kokeilemaan meille aivan uusia tuttavuuksia. Nyt onkin tiedossa kunnon valmentautumis viikko. Lauantaina 18 päivä olisi tarkoitus suunnata Salla Pelcin kouluvalmennukseen, maanantaina Ehrnroothin estevalmennukseen ja tiistaina Eevamaria Porthan-Broddellin silmän alle kouluilemaan. Tällä saadaankin hyvin käyntiin tämä vuosi.







Viime torstaina käytiin Keltissä Pajulahden estevalmennuksessa. Alkuun tultiin ympyrällä puomeja ja sen jälkeen suoralla linjalla niin, että puomit oli kuintenkin aseteltu vinoon. Siitä sitten pikku hiljaa puomi kerrallaan nostettiin ne kavaleteiksi yhden laukan välillä. Loppuun tultiin vielä okseri-ristikko kaarevaa linjaa muutamaan kertaan. Nakke oli alkuun tosi kevyt ja hyvän tuntunen ratsastaa. Alkuverryttelyyn otettiin käynnin kautta siirtymisiä myötä- ja vastalaukan välillä ja ne onnistuikin ihan kivasti. Ollaankin saatu vastalaukkaa paljon paremmaksi. Ennen se oli kaarteissa tosi huteraa kaahottamista, mutta nyt se alkaa olla jo välillä vähän hallitumpaa ja rauhallisempaa, eikä koko ajan tunnu siltä että kaadutaan sisäänpäin.. :D Hypyissä Nakke ei ollut ihan valppaimmillaan ja oli vähän hidas pohkeelle. Loppuun saatiin ihan kohtuulliset suoritukset kuitenkin, eikä tultukkaan sitten sen enempää. Alla vähän videota valkasta.


           


Ensimmäiset kisat tälle vuodelle olisi jo tähtäimessä, mikäli saadaan kyyti järjestettyä! Lappeenrannassa on 2.2 aluekouluskapat, missä olisi tarkoitus startata heB. Seuraavana viikonloppuna on samassa paikassa 9pvä alue-esteet. Sinne on kyytikin jo varmaa, joten sinne suunnataan ellei ihan kauheat paukkupakkaset yllätä!
Tänä vuonna kisallisia tavoitteita meillä on nyt alkuun startata koulussa heB:tä ja siirtyä sitten pikkuhiljaa kokeilemaan myös HeA:n luokkia. Estepuolella tavoitteena on saada metrin radat varmoiksi ja helpoiksi. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti